Opera på Heby Folkets hus
- La Rondine

Datum
Tid till

Opera, Live på bio, Metropolitan | 2h 47min | 1 paus

Puccinis sällan spelade mästerverk La Rondine livesänds till Folkets Hus och Parkers biografer i Sverige den 20 april. Med Angel Blue och Jonathan Tetelman i huvudrollerna.

Hyllade sopranen Angel Blue är den sofistikerade franska kurtisanen Magda och spelar mot tenoren Jonathan Tetelman, som gör sin Met-debut som Ruggero, en idealistisk ung man som erbjuder henne ett alternativ till hennes liv i överflöd. Den bitterljuva kärlekshistorien har ett partitur som kombinerar charmen hos en wiensk operett med romantiken och hjärtesorgen hos italienska klassiker som La Bohème och La Traviata.

Maestro Speranza Scappucci dirigerar Nicolas Joëls art déco-inspirerade produktion som transporterar publiken från hjärtat av det parisiska nattlivet till en drömlik vision av franska Rivieran på 1920-talet. Sopranen Emily Pogorelc och tenoren Bekhzod Davronov – som båda gör sina Met-debuter – kompletterar rollistan som Lisette och Prunier.

Till pausen finns servering för de som önskar. Boka biljett via länken nedan och betala på plats. OBS endast kontant eller swish som betalmedel.

Boka biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till
Plats
Heby Folkets hus, Centralgatan 1, Heby
Pris
280 SEK
Arrangör
Heby Folkets hus och park
Telefon
0224-308 35
E-post
hebyfh@telia.com